Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση;

Κρατήσεις OnlineΟι κρατήσεις μπορούν να γίνουν διαδικτυακά στη διεύθυνση www.eazyrent.gr χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα «Πάρτε προσφορά».Κρατήσεις μέσω τηλεφώνουΚαλέστε στις κρατήσεις του EazyRent στο +30697 497 9382. Είμαστε ανοιχτοί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 20:00 και τα Σάββατα από τις 09:00 έως τις 16:00.Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα «Πάρτε Προσφορά»  στο www.eazyrent.gr

Read More

Τι είδους πληροφορίες πρέπει να παρέχω;

Κατά την κράτηση θα πρέπει να δώσετε τις ακόλουθες πληροφορίες:τις ημερομηνίες και τις ώρες ταξιδιού την τοποθεσία ενοικίασης EazyRent για παραλαβή και επιστροφή του οχήματος την ομάδα αυτοκινήτων που προτιμάτεΣτη συνέχεια, θα ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα και θα σας κάνουμε μια προσφορά ενοικίασης αυτοκινήτου.Από την προσφορά,  μπορείτε να επιλέξετε αν θα επιβεβαιώσετε ή όχι την κράτηση. Αν αποφασίσετε να την επιβεβαιώσετε, θα σας ζητηθεί να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Read More

Επιλέγοντας το αυτοκίνητό σας

Ο Στόλος της EazyRent Η EazyRent προσφέρει μια μεγάλη γκάμα οχημάτων, με επιλογή μεγεθών και στυλ που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας.Ρωτήστε μας  για λεπτομέρειες σχετικά με τις οικονομικές ομάδες αυτοκινήτωνΜοντέλο αυτοκινήτουΌταν κάνετε την κράτησή σας, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μια ομάδα οχημάτων. Αυτή η ομάδα θα καλύπτει ορισμένα μοντέλα αυτοκινήτων.Δυστυχώς, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ένα συγκεκριμένο μοντέλο κατά την κράτηση.Χρώμα αυτοκινήτουΔεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα λάβετε μια συγκεκριμένη μάρκα, μοντέλο ή χρώμα αυτοκινήτου. Αυτό βασίζεται στη διαθεσιμότητα. Κατά την άφιξη, μπορείτε να ενημερώσετε τον αντιπρόσωπο για την προτίμησή σας και, εάν είναι διαθέσιμο, θα χαρούμε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία σας.

Read More

Υπάρχει διαθεσιμότητα πρόσθετου εξοπλισμού;

Υπάρχουν πολλές επιλογές και αξεσουάρ διαθέσιμα για να βοηθήσουν να κάνετε το ταξίδι σας πιο ασφαλές και ευχάριστο. Αυτές οι επιλογές και τα εξαρτήματα διαφέρουν. Ανάλογα με την ομάδα αυτοκινήτων, μπορεί να υπάρχουν ορισμένα εξαρτήματα που περιλαμβάνονται στάνταρ. Εξοπλισμός όπως π.χ. παιδικά καθίσματα,  μπορεί να ζητηθεί κατά την κράτηση και να πληρωθεί στο σταθμό ενοικίασης.Η EazyRent καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσει τα αιτήματά σας για πρόσθετα αξεσουάρ, δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να τα εγγυηθούμε κατά την κράτηση, καθώς κάποια είδη εξοπλισμών ενδέχεται να εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα.

Read More

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση;

Χρεώνουμε χρονικές περιόδους 24 ωρών, οπότε αν πάρετε ένα αυτοκίνητο για 26 ώρες για παράδειγμα, θα χρεωθείτε 2 ημέρες.Δικαιολογούμε βέβαια, καθυστέρηση 29 λεπτών πριν χρεώσουμε για μια επιπλέον ημέρα.Το τελικό κόστος της ενοικίασης θα εξαρτηθεί από την ομάδα του αυτοκινήτου, την περίοδο ενοικίασης και φυσικά τη διάρκεια κατοχής του αυτοκινήτου.

Read More

Θα λάβω επιβεβαίωση της κράτησής μου;

Εάν κάνετε μια Online Κράτηση, θα σας στείλουμε επιβεβαίωση της κράτησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα πρέπει να την εκτυπώσετε και να την κρατήσετε στο αρχείο σας. Όταν παραλάβετε το αυτοκίνητό σας, θα λάβετε μια Συμφωνία Ενοικίασης η οποία θα περιλαμβάνει τα στοιχεία της κράτησής σας.

Read More

Πόσο χρονών πρέπει να είμαι για να μπορώ να νοικιάσω αυτοκίνητο;

Θα πρέπει να είστε κάτοχος άδειας οδήγησης αυτοκινήτου τουλάχιστον από ένα έτος πριν. Ο ενοικιαστής και ο οδηγός θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους την ημερομηνία παραλαβής του αυτοκινήτου. Οι ενοικιαστές που δεν έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας τους, ανεξάρτητα από τον τύπο του αυτοκινήτου που οδηγούν, θα χρεώνονται € 10 ημερησίως επιπλέον, με μέγιστη κράτηση 10 ημερών. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο  ΦΠΑ.

Read More

Η διαδικασία Κράτησης

Ο Εύκολος τρόπος ενοικίασης αυτοκινήτου!

Επίλεξε όχημα

Συμπλήρωσε τη φόρμα

Επιβεβαίωσε την κράτηση

Παρέλαβε το όχημα

Τι γίνεται με την πληρωμή;

Για να πληρώσετε για την ενοικίαση του οχήματος χρειάζεστε μια πιστωτική κάρτα στο όνομά σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται στο τέλος της ενοικίασης μαζί με τις επιπλέον χρεώσεις, όπως π.χ. πρόσθετος οδηγός ή παιδικό κάθισμα.Αν επιλέξετε να προπληρώσετε την ενοικίασή σας, η πληρωμή μπορεί να γίνει κατά την πραγματοποίηση της κράτησης. Και πάλι όμως, χρειάζεται να είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας όταν λαμβάνετε το όχημά σας, καθώς αυτό θα είναι απαραίτητο για μια επιπλέον χρέωση που αποφισίζετε όταν ήδη βρίσκεστε στο χώρο μας.

Read More

Εάν επιστρέψω το αυτοκίνητο νωρίτερα, υπάρχει επιστροφή χρημάτων;

Θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο για το χρόνο που θα πάρετε το αυτοκίνητο - χρεώνεται σε περιόδους 24 ωρών με περίοδο χάριτος 29 λεπτών. Για παράδειγμα, πάνω από 25 ώρες υπολογίζονται ως 2 ημέρες. Παρακαλείσθε να ενημερώσετε την τοποθεσία εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε το αυτοκίνητό σας νωρίτερα από το αναμενόμενο.Σημειώστε ότι αυτό δεν ισχύει για ενοικιάσεις που έχετε αποφασίσει να πληρώσετε εκ των προτέρων. Εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε το όχημα ενοικίασης πριν από την συμφωνηθείσα ημερομηνία, δεν είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε τη διαφορά από το κουπόνι προπληρωμής.

Read More

Πού μπορώ να επιστρέψω το αυτοκίνητο;

Το όχημα ενοικίασης μπορεί να επιστραφεί στον ίδιο χώρο από τον οποίο  συλλέγεται ή σε άλλη τοποθεσία του EazyRent - τις ημερομηνίες που έχουν καθοριστεί κατά την κράτηση.Μπορεί να υπάρξει μονόδρομη χρέωση αν οι θέσεις συλλογής και επιστροφής είναι διαφορετικές.

Read More

Τι γίνεται αν έχω κάποιο ατύχημα ή χρειάζομαι βοήθεια εκτός ωρών γραφείου;

Η EazyRent παρέχει 24ωρη Οδική Βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, βλάβης ή ατυχήματος που αφορά στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας «EazyRent» οπουδήποτε στην Ελλάδα.Απλά τηλεφωνήστε στο 11555 ή στο +302310 492100 «Οδική βοήθεια κι εξυπηρέτηση» για περαιτέρω βοήθεια.

Read More

Ασφαλιστική Κάλυψη

Η προσφορά σας θα περιλαμβάνει τη βασική ασφάλιση. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον καλύψεις εάν χρειάζεται . Απλά ζητήστε το μας όταν παραλάβετε το αυτοκίνητό σας ή και τηλεφωνικά από πριν.Όλα τα οχήματα της EazyRent καλύπτονται για αστική ευθύνη έναντι τρίτων, όπως απαιτείται από το νόμο. Αυτό περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασής σας.Απαλλαγή ζημιών από σύγκρουση (CDW)Γενικά, οι περισσότερες τιμές ενοικίασης περιλαμβάνουν κάλυψη για ζημιές οχήματος - Εάν δεν περιλαμβάνεται ήδη στην τιμή ενοικίασής σας, τότε υπάρχει κόστος απαλλαγής για ζημιές από σύγκρουση. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε τι περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασής σας κατά την κράτηση ή επιλέγοντας την επιπλέον κάλυψη CDW.Εάν η ενοικίασή σας δεν σας καλύπτει με απαλλαγή για την αποζημίωση ζημιών, τότε θα είστε υπεύθυνοι για το κόστος επισκευής μέχρι την αξία αντικατάστασης του αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από το αν είστε ο ιθύνων του ατυχήματος.Εάν είστε καλυμμένοι με απαλλαγή σε ζημιές σε περίπτωση σύγκρουσης, τότε θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο το επιπλέον ποσό προς κάλυψη του κόστους επισκευής, και πάλι ανεξάρτητα από το αν είστε ο ιθύνων ή όχι.

Read More

Τι θα συμβεί αν το αυτοκίνητο υποστεί ζημιά;

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει  το αυτοκίνητο όταν το παραλάβετε. Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε ζημιά, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αντιπρόσωπο ενοικίασης ο οποίος θα την καταγράψει στη συμφωνία ενοικίασης.Ο αντιπρόσωπος ενοικίασης θα επιθεωρήσει το αυτοκίνητο όταν το επιστρέψετε. Εάν έχει προκύψει οποιαδήποτε ζημιά κατά τη διάρκεια της ενοικίασης, θα πρέπει να πληρώσετε το κόστος επισκευής του αυτοκινήτου, εκτός εάν καλύπτεστε με κόστος απαλλαγής για την αποζημίωση λόγω ζημιών, οπότε θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο ένα επιπλέον ποσό.

Read More

Μπορεί κάποιος άλλος να οδηγήσει το όχημα ενοικίασης;

Πρόσθετοι οδηγοί επιτρέπονται, απλά θα  πρέπει να πληρούν τα minimum όρια ηλικίας, να διαθέτουν έγκυρο δίπλωμα οδήγησης και να έχουν καθαρό ποινικό οδηγητικό μητρώο.Μπορεί να υπάρχει επιπλέον χρέωση για επιπλέον οδηγό.

Read More